Σχολή

Η ΣΧΟΛΗ

Η σχολή χορού Φυλλίς Μάντζιαρη ιδρύθηκε το 2005. Μέσα στα επτά χρόνια λειτουργίας της, η σχολή ανανεώνεται συνεχώς, αποτελώντας ένα υποδειγματικό κέντρο χορού που εκπαιδεύει νέους χορευτές με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Οι σπουδαστές μαθητεύουν υπό την εποπτεία κορυφαίων δασκάλων ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να διδάσκονται από σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο μέσω σεμιναρίων.

Η σχολή συνεργάζεται με αναγνωρισμένες ακαδημίες του εξωτερικού με προγράμματα ανταλλαγής μαθητών και συμμετέχει σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς νέων χορευτών με εξαιρετικές διακρίσεις.

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η σχολή χορού Φυλλίς Μάντζιαρη λειτουργεί σε ένα αυτόνομο κτίριο τριών επιπέδων επιφάνειας 600 τ.μ. με ιδιωτικό Parking και διαθέτει άρτια εξοπλισμένους χώρους που καλύπτουν υποδειγματικά τις προδιαγραφές που έχει θέσει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Τρεις αίθουσες 135 τ.μ. έκαστη, η μία εκ των οποίων είναι καλυμμένη με Harlequin Floor, αποδυτήρια, αίθουσα διδασκαλίας, χώρος ανάγνωσης με βιβλιοθήκη, βεστιάριο, προσφέρουν στους σπουδαστές της σχολής ένα περιβάλλον δράσης, έμπνευσης και δημιουργίας ικανό να ανταποκριθεί στον παρόν και να εξελιχθεί στο μέλλον.

bg